AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR ALMELO

GOOCHELAAR ALMELO

PRIJS 3 UUR: 575
EXTRA UUR: 85

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 - 45 MINUTEN
PRIJS: 500

REISKOSTEN: incl. 50km, daarna 0,25 p/km

Nederlands Kampioen Kindergoochelen 2011, 2013, 2016 & 2017

● Vrolijke Table magic

Uw gasten ervaren van dichtbij wat magie is. Goochelaar Almelo gaat van tafel tot tafel en laat u met veel vrolijkheid genieten van onmogelijke effecten waar u met uw neus bovenop zit! Dit kan de hele avond gedaan worden. Zeer geschikt voor personeelsfeesten of kerstrecepties.

● De goochelaar komt bij iedereen langs, behalve als ze diep in gesprek zijn.
● Hij komt aan tafel op de 'juiste' momenten.
● De show is ook geschikt voor Engelstalige en Duitstalige gasten.


● Basisschool Goochelshow

Deze vrolijke feestshow is van begin tot eind een verhaal met leuke trucs. Een deel is op muziek. Voeg hierbij een vrolijke en soms onhandige goochelaar en je krijgt vreemde, hilarische situaties. Vaak wordt deze show opgedeeld in onderbouw en bovenbouw. Begin en eind zijn gelijk, het middengedeelte wordt aangepast aan de leeftijd. Niet elke school is even groot. Dan kan 1 optreden beter bij het budget passen. Het programma wordt dan geschikt gemaakt voor alle leeftijden. Prijzen worden afgestemd op uw school.


● Familie Goochelshow voor alle leeftijden

Deze goochelaar zorgt op uw feest voor een vrolijke goochelshow van 20 tot 45 minuten. Hij zorgt ervoor dat de show past bij uw feest:

● Hij sluit aan bij de leeftijd van uw gasten. Jong en oud zullen genieten!
● Hij komt in kleding die past bij uw (thema-)feest
● Hij laat de acts aansluiten bij een bepaald thema
● Hij sluit aan bij actuele gebeurtenissen
● Hij zet speciale mensen in het zonnetje!


● Workshop Goochelen

Altijd al willen goochelen of zo'n hondje van ballonnen willen maken? Dat kan in een workshop! Legt een goochelaar trucs uit? Alleen aan diegenen die de geheimen niet verder vertelt...

De nadruk in deze worskhop ligt op 'creativiteit' en 'kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen'. Er worden ook professionele acts getoond voor de lol. Informeer naar de prijzen.

Deze workshop is geschikt voor:
● het voortgezet onderwijs
● teamdagen, teambuilding, brainstormsessies, etc.
● personeelsfeesten als leuke afwisseling


REACTIES VAN KLANTEN

"Op 31 maart vierde ik mijn 25 jarig jubileum bij VCO Twenterand. We hebben 's middags genoten van een fantastische goochelshow. De kinderen zeiden later tegen de juf:"Wat kun jij goed goochelen." Nogmaals hartelijk dank hiervoor!"
Juf Dirry Dollen


"Mede dankzij jouw professionele, enthousiaste en verrassende goochelshow is ons 40-jarige huwelijksfeest een onvergetelijke dag geworden. Zowel voor ons als voor onze gasten. De kleinkinderen spreken nog dagelijks over de trucs."
Familie Reinholdt


"Graag willen wij je alsnog bedanken voor jouw bijdrage aan onze bedrijfsavond. Met de diverse acts van tablemagic, wist je onze mensen te boeien, te verrassen en op het verkeerde been te zetten. Knap en onderhoudend. De truck met het doorgezaagde weesmeisje zien we de volgende keer!"
VRM Apeldoorn


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Almelo Overijssel - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl