AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR DELFT

GOOCHELAAR DELFT

PRIJS 3 UUR: Ä 550
EXTRA UUR: Ä 100

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: nvt

REISKOSTEN: Ä 0,19 per km berekend vanaf Delft

Bent u op zoek naar een topgoochelaar voor uw feest dan bent u bij Goochelaar Delft aan het juiste adres.

De trucs van deze razendsnelle magiŽr waarbij alledaagse zaken zoals speelkaarten en munten de belangrijkste ingrediŽnten zijn zullen u en uw gasten nog lang bijblijven.

Wat er zich onder uw ogen afspeelt is ondoorgrondelijk, onnavolgbaar, komisch en mysterieus tegelijk.

Hoewel men constant op het verkeerde been wordt gezet blijft het uitgangspunt altijd 'gezond' en professioneel entertainment waarbij de aanwezige gasten altijd met respect worden benaderd.

Deze goochelaar is niet alleen inzetbaar op (thema)feesten, bruiloften, recepties, personeelsfeesten enz, maar denk ook aan productpresentaties op vakbeurzen, congressen en evenementen.

Inzetbaar door heel Nederland, plaats vrijblijvend een optie!


REACTIES VAN KLANTEN

"Goochelaar Delft is bij ons langs geweest om de klanten te vermaken. Er zijn zo'n 100 klanten binnen geweest en ik heb alleen maar goede, positieve signalen gehoord over hem. Kortom wij zijn zeer tevreden en zullen bij een voorjaarsaktie in 2009 zeker nog eens van zijn diensten gebruik maken!"
Heer A.M Keus - 1 november 2008


"Je optreden was een groot succes en voldeed volledig aan de verwachtingen. Mijn complimenten voor je verrichtingen. Wat zou ik (en vele gasten) graag het geheim weten van diverse trucs van je. De truc van de chinese munten zal ik eens op internet zoeken, maar of ik daar iets van vind?? Zat er toch een gleufje in de munten?? De elastiekjestruc vond ik ook ongelofelijk net als je kaarttrucs........ Geef je ook workshops? Misschien iets voor mijn personeelsvereniging! Hopelijk heb jij met al die oudjes ook plezier gehad. Geweldig als je zo (van je hobby?) je beroep kunt maken." Roel Timmermans - 28 juni 2008


"Wat heeft iedereen genoten van uw optreden op 8 maart. Wat kunt u goed goochelen! Iedereen heeft er nog lang over nagepraat en sommigen konden bijna niet wachten om 's maandags er op hun werk over te vertellen! Niet alleen dat u geweldig goed kunt goochelen, maar u doet dat ook op een heel grappige manier. Mede door uw optreden hebben we een onvergetelijke dag gehad. Heel veel dank! En wat mij betreft: graag tot een volgende keer."
Marja - 8 maart 2008


"Deze goochelaar was gewoon heel erg goed ! Wij hebben alleen maar hele goede reacties gehad. Zeker een aanrader." groeten fam Grootenboer - 25 augustus 2007


"Deze goochelaar heeft gisteren tijdens mijn verjaardags-receptie mijn gasten 2 uur kostelijk vermaakt. Ikzelf heb me kostelijk vermaakt met de reacties van familie en vrienden als hij bij ze aanschoof om brutaalweg gesprekken te onderbreken. Men hing aan zijn lippen, keek op zijn handen en men liet zich gezellig in de maling nemen. Bedankt, je hebt mijn feestje iets extra's gegeven en dat was de moeite (en het geld) meer dan waard. Bedankt!" Wil Kerkvliet - 30 juni 2007


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Delft Zuid-Holland - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl