AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR HILVERSUM

GOOCHELAAR HILVERSUM

PRIJS 3 UUR: € 495
EXTRA UUR: € 100

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: € 495

REISKOSTEN: € 0,29 per km berekend vanaf Amsterdam

Deze goochelaar is een full time professioneel goochelaar sinds 2002 en vanaf die tijd verwondert hij mensen met zijn specifieke, spannende en humoristische manier van goochelen op een enorm aantal grote en kleine evenementen.

Veel van de trucs die hij gebruikt bij zijn optredens heeft hij zelf ontwikkeld. Hij is prijswinnaar op het Nederlands Kampioenschap Magie en uitgeroepen als winnaar bij het prestigieuze evenement Jettix Winterfair.

Als u hem boekt, bent u ervan verzekerd dat u iemand inhuurt, die zeer ervaren is en top kwaliteit vermaak verzorgt. Op deze manier wordt uw evenement of feest naar een hoger plan getild. Uw gasten zullen verwonderd zijn.


WAT DOET DE RONDLOPENDE GOOCHELAAR?

De goochelaar vertoont al rondlopend Magische goocheltrucs voor kleine groepjes mensen. Met al zijn trucs op zak, verplaatst hij zich gemakkelijk van de ene plek naar de andere. Omdat de goochelaar zo dicht op zijn publiek werkt, worden zij compleet betrokken bij de wonderen die hij verricht - veel mensen hebben nooit eerder close-up magie gezien!

De rondlopende goochelaar behoeft totaal geen podium, speciale belichting of een bijzondere locatie. De act kan zowel binnen als buiten, in één ruimte of verspreid over meerdere, geheel op zich zelfstaand of als onderdeel van andere acts worden opgevoerd. De grote kracht van de rondlopende goochelaar is de toepasbaarheid en het feit dat u geen enkele voorbereiding hoeft te treffen.

Deze goochelaar verwondert Nederland al vele jaren met zijn gegoochel en weet precies welke manier van goochelen het beste resultaat oplevert op uw evenement. U wilt iemand die begrijpt wat u wilt bereiken op uw belangrijke evenement, dus laat hem u helpen uw feest geolied te laten verlopen.


GESCHIKTE EVENEMENTEN

Hier zijn wat voorstellen voor het type evenement waar hij met zijn magie wonderen kan verrichten:

Etentjes - zowel privé als zakelijk, klein of groot, de rondlopende goochelaar verplaatst zich van tafel naar tafel, hetzij tussen de maaltijdgangen of na het toetje.

Trouwfeest - De rondlopende goochelaar is de perfecte ijsbreker voor tijdens de receptie. Ook kan hij prima het gat vullen dat valt na het gebruiken van de maaltijd en het beginnen van de feestband. Hij verzorgt hierbij een nette manier van goochelen, die uw bijzondere dag echt onvergetelijk maakt voor alle leeftijdscategorieen van peuter tot oma. Optioneel kan hij ook een kindergoochelshow verzorgen, zodat de ouders hun handen een uurtje vrij hebben.

Zakelijke evenementen - Wat u ook organiseert voor uw waardevolle clienten, hij zorgt ervoor dat uw clienten zich op een prettige manier ontspannen en op deze manier zal na het optreden uw staf het veel gemakkelijker vinden om zaken te doen met uw gasten. Een waardevolle tip is dat de lange vergaderdag kan worden onderbroken met een magic-break, waarna met een ontspannen geest de vergadering voortgezet kan worden.

Beurzen (trade shows) - hij kan ervoor zorgen dat een menigte bij uw beursstand komt staan. Of hij kan op de beurs rondlopen en uw reclamemateriaal op een onvergetelijke manier presenteren aan de bezoekers. Hij kan uw merk en/of logo verwerken in zijn trucs. Hiermee vangt hij potentiele clienten op een trefzekere manier. Stelt u zich eens voor dat de tafel met uw product erop spontaan begint te zweven.

Zoals gezegd: Er is een magische ontmoeting voor elke gelegenheid!


REACTIES VAN KLANTEN

"Goochelaar Hilversum is echt een aanrader als je een goede, flexibele en op de situatie inspelende goochelaar wilt. Hij is een topper! Ontzettend fijn samengewerkt." Dorine Kat-Stronck - 28 november 2013


“Verfrissend optreden en het sluit goed aan op lezingen, wanneer de zaal actief gehouden moet worden. Dan gaan ze met een goed gevoel met pauze of aan de borrel.” Ronald van Broeckhuysen / Ministerie van Financiën - 4 oktober 2012


"De goochelaar was een succes. De kinderen genoten van zijn optreden en ook van de ballonnen opblazerij. Voor de ouderen was daardoor minder tijd, maar zij waren gecharmeerd door de gevouwen roos en het verrassende kaartspel. Al met al precies de goede afleiding die wij bedoelden." Otto ter Haar - 17 december 2011


"De goochelaar was absoluut een meerwaarde voor het feest. Ook de kinderen hebben zich erg vermaakt." Antoine van Kampen - 20 mei 2011


"De bewoners hebben een spannende ochtend gehad. Er wordt nog gesproken over jouw trucs, vooral die met het horloge en het prikkeldraad. Ik heb kunnen observeren vanuit jouw oogpunt naar de bewoners en de twinkelingen en verbazingen in hun ogen kunnen zien. En daar doen we het voor. Ik vond het leuk om je assistente te zijn voor een ochtend en heb mij uitermate geamuseerd en ook vol verbazing gekeken naar de trucs die zelfs voor mij bijzonder waren en dat na 5 keer dezelfde truc gezien te hebben nog wel!"
Jacqueline Thomas, activiteitenbegeleidster - 26 mei 2010


"Wij hebben zeer genoten van het professionele optreden. Het is goed in de smaak gevallen. Hij heeft ook zijn 'pincode' act gedaan. De betreffende, door hem vooraf geselecteerde kandidaat, waarvan hij ook vooraf toestemming had gekregen, heeft getracht hem in verwarring te brengen door een pincode van vier enen te nemen. Hij kwam er vlekkeloos achter en liet ons ook zien, terwijl de kandidaat de ogen gesloten hield, hoe hij achter de cijfers kwam. Geweldig. ok zijn acts aan tafel vielen in de smaak. Voor herhaling vatbaar!" mevrouw Bouwman - 19 september 2009


"Reacties van de kinderen waren erg enthousiast. Veel complimenten ook van de ouders gekregen. Heel professionneel. Bedankt!"
Karin Drijver - 06 maart 2009


"Wij vonden het een leuke goochelaar, zag er verzorgd uit, had grappige trucjes. Hij deed zijn werk op een spontane niet opdringerige manier. Kortom onderhoudend leuk! Ingrid Kampman - 12 januari 2009


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Hilversum Noord-Holland - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl