AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR MAASTRICHT

GOOCHELAAR MAASTRICHT

PRIJS 3 UUR: 550
EXTRA UUR: 4 uur ook 550

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: 550

REISKOSTEN: inclusief in provincie Limburg

Deze goochelaar treedt overal in het land op met zijn interactieve verbazing. Hij is een entertainer die samen met zijn publiek hilarische en magische momenten creert. Het publiek zal met verwondering in hun hart en een glimlach op hun gezicht naar huis gaan!

Hij kan iedereen vermaken: van directeur Hans tot oma Grietje. Zijn vingervlugheid en rappe grappen zal zelfs de meest cynische gasten vermaken en verbazen en zal de meest onwaarschijnlijke groepen mensen met elkaar laten praten.

In eerste instantie lijkt het op de standaard goocheltrucs, maar al snel kom je erachter dat hij vernieuwend en telkens verrassend is. De show zit professioneel in elkaar, verveelt geen moment en wordt door hem amusant aan elkaar gepraat. Een echte artiest die de tijd neemt om zijn publiek een leuke avond te bezorgen. In 4 woorden: verrassend, vernieuwend, humor, compleet!

GEEN STANDAARD FEESTJES MEER! Met zijn komisch-magische performance weet hij van een standaard feest een bijzondere happening te maken, waar de gasten met veel plezier aan terug zullen denken. Wie niet spontaan in de lach schiet bij zijn act is een zuurpruim!

Kortom: een superleuke act!


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Maastricht Limburg - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl