AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR ROTTERDAM

GOOCHELAAR ROTTERDAM

PRIJS 3 UUR: 525
EXTRA UUR: 75

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT 30 MINUTEN
PRIJS: 475

REISKOSTEN: incl. in Zuid-Holland

Bij deze goochelaar gaan zijn ogen twinkelen als hij zijn magische wereld aan u en uw gasten mag presenteren. Vol enthousiasme krijgt u de mooiste wondertjes onder uw neus gepresenteerd.

U ervaart frisse en eigentijdse effecten welke nog lang zullen heugen. Magie is een persoonlijke belevenis en elk optreden kenmerkt zich door w glimlach.

Een podiumact of rondlopen in de ruimte? Wilt u entertainment aan tafel? Een magisch intermezzo? Zijn passie voor verwondering slaat over op uw gasten. Deze goochelaar is een unieke verschijning met een geweldige impact. Kwalitatief en professioneel entertainment, aansprekend voor jong en oud voor zowel zakelijk en particulier.

Charmant, creatief en vingervlug met een flinke dosis humor, maakt van deze goochelaar d hit op (familie)feesten en evenementen. Overal in Nederland inzetbaar. Geef uw feest of evenement nu een magisch tintje.


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Rotterdam Zuid-Holland - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl