AlleGoochelaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleGoochelaars.nl  
 
 

GOOCHELAAR ZOETERMEER

GOOCHELAAR ZOETERMEER

PRIJS 3 UUR: 475
EXTRA UUR: 25

Prijzen zijn exclusief btw

PODIUM ACT
PRIJS: 475

REISKOSTEN: incl. in Zuid-Holland

Boekt u deze goochelaar, dan krijgt u gegarandeerde kwaliteit! Een moderne magisch entertainer met klasse, elegantie en sijl. Door jarenlange ervaring weet deze goochelaar hoe je mensen vermaakt en hoe hij elk evenement of feest kan voorzien van verbazingwekkende magie.

Close Up

Close-up goochelen is de meest persoonlijke vorm van goochelen. Uw gasten worden getrakteerd op een magische ervaring. De magie gebeurt vlak onder hun neus en is daarom extra onverklaarbaar. Bovendien kunnen de toeschouwers alles van dichtbij zien en vindt de magie vaak in hun eigen handen plaats.

Tafel der Verwondering

De Tafel der Verwondering is de perfecte feel good magic act. Achter een sfeervol ontwikkelde magische tafel geeft de goochelaar een doorlopende, interactieve magische show. Een echte eye-catcher op elk evenement!

Stand up Magic

Stand up magic wordt vertoond op een podium of centraal punt op uw locatie. Deze show is breed inzetbaar en heeft een grote impact omdat het hele publiek deel uitmaakt van deze show.

Kinder Goochelshow

Een heerlijke interactieve kindershow vol magie, humor en publieksinteractie. Deze goochelaar bezit de kracht zich in te leven en ad rem in te spelen op de belevingswereld van kinderen. Iedereen wordt op een speelse manier intens bij de voorstelling betrokken.


REACTIES VAN KLANTEN

Het optreden van Goochelaar Zoetermeer was geweldig en op een heel humoristische wijze. Voor ons en onze gasten mede door hem een onvergetelijke avond gehad. We hebben genoten. Sjoerd van den Hoogen - 07 mei 2016


Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Zoetermeer Zuid-Holland - Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden. 
       
    AlleGoochelaars.nl